Utskrifter i storformat

Storformat har en mängd användningsområden färgritningar, affischer, skyltar, ljuslådebilder, butiksvepor, flaggor, banderoller, trottoarpratare och reaskyltar. Det finns en mängd olika material som är möjliga att trycka på. Bara kreativiteten sätter gränserna.

Populärt rullgardinsystem Ett enkelt och effektivt sätt att presenterar ditt budskap. Roll-up är lika enkel att dra upp som en rullgardin. Levereras med transportörväska i nylon. Spotlights finns som tillbehör.

En beachflagga är bra när du vill synas på avstånd. Oftast är designen anpassad efter avståndet för att snabbt nå fram med ett budskap. De är enkla att ta upp och ner och lämpar sig därför bra vid mässor och olika event. Beachflaggan finns att beställa i olika form och storlek.

Utöver rollups och beachflags finns en mängd olika produkter inom storformat. Fasadvepor, banderoller och skyltar i olika utföranden och material är endast några exempel på vad vi kan hjälpa dig med. Ska du ställa ut på en mässa kan en mässvägg och/alternativt ett mässbord behövas.